Η θέση του Super 3 για όλα όσα έγιναν κατά των οπαδών του Άρη στο Περιστέρι

Συντάκτης: Share:

Ο Super 3 πήρε θέση για όσα συνέβησαν χθες στο Περιστέρι, με την προκλητική στάση της Αστυνομίας, εκδίδοντας ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Είναι κάποιες φορές που είσαι υποχρεωμένος να βρεις τη δύναμη να προσπαθήσεις να μιλήσεις ήρεμα για να περιγράψεις μία κατάσταση. Όταν είσαι το χαρακτηρισμένο “μαύρο πρόβατο” της κοινωνίας και βιώνεις καταστάσεις σαν τη χθεσινή, πρέπει να βρεις τεράστια δύναμη για να μπορέσεις να μιλήσεις και να περιγράψεις τα γεγονότα με ηρεμία.

 

“Κύριε” Θεοδωρικάκο, αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να είσαι ο πολιτικός προϊστάμενος της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που υποτίθεται ότι πρέπει να παράγει συγκεκριμένο “έργο” στην κοινωνία. Φυσικά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, αλλά αν σε δηλώσουν “μαύρο πρόβατο”, όσο και να βελάζεις πάλι “μαύρο πρόβατο” θα είσαι

 

“Κύριε” Θεοδωρικάκο, χθες στην Αθήνα οι οπαδοί του ΆΡΗ δεν ήταν αιχμάλωτοι πολέμου (μέχρι και στην Ουκρανία παίζει να μη συμπεριφέρονται στους αιχμαλώτους όπως στο βίντεο). Οι οπαδοί δεν είναι εγκληματίες, ούτε παιδιά ενός κατώτερου θεού. Πήγαμε 300 άτομα, κάναμε 1000 χλμ. για να δούμε την ομάδα που αγαπάμε και να γυρίσουμε σπίτια μας. Δεν προκαλέσαμε κανέναν και δεν είχαμε και κανέναν τέτοιο σκοπό.

 

Έχουμε δώσει δικαιώματα. Προσπαθούμε και εμείς να βάλουμε τις κόκκινες γραμμές μας, προσπαθούμε να κάνουμε κινήσεις για να καταλάβει όλη η κοινωνία ότι δεν είμαστε τα μιάσματα της. Δεν είναι όλοι οι οπαδοί εγκληματίες και αποβράσματα, όπως έχετε την ανάγκη να μας παρουσιάσετε στην κοινή γνώμη. Όλες οι δομές της κοινωνίας έχουν τους “έτσι” και τους “αλλιώς”, εμείς στα μάτια όλων πρέπει να είμαστε μονίμως οι “αλλιώς”… Αλλά για να ξεχωρίσουν οι “καλοί”, κάποιοι πρέπει να είναι στο “απόλυτο μηδέν”.

 

Σήμερα, η ελληνική κοινωνία παράγει βρωμιά. Το σύστημα, έτσι όπως το έχετε δομημένο, παράγει βρωμιά. Και σωστός να είσαι, για να επιβιώσεις πρέπει να γίνεις βρώμικος, απλά σας βολεύει να φαινόμαστε εμείς οι “σάπιοι” στις συνειδήσεις του κόσμου, ενώ όλη η υπόλοιπη βρωμιά να καλύπτεται με “επικοινωνιακό πατσουλί”. Αλλά πολύ φθηνιάρικο, ακόμα και για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της κοινωνίας…

 

Κάθε μέρα, η ελληνική κοινωνία πέφτει από τα σύννεφα, ύστερα από αποκαλύψεις για διάφορους επιφανείς. Εμείς σε συννεφάκια πάντως δεν ανεβήκαμε ποτέ, πάντα ήμασταν από κάτω και σας βλέπαμε να πέφτετε. Οι οπαδοί δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, ούτε είναι παιδιά καταραμένων γονιών. Έχουν και αυτοί τα προβλήματα τους όπως τα έχουν όλοι, δε βγήκαμε από πρωκτό ούτε θυλάσαμε από την πλάτη. Δεν είμαστε οι καλύτεροι αλλά ούτε και αυτό που έχετε ανάγκη να παρουσιάσετε και αν το οπαδικό κίνημα ξεφτιλίστηκε τα τελευταία χρόνια, είναι γιατί εσείς βάλατε τα πλοκάμια σας ακόμα και στο δικό μας χώρο.

 

Βρείτε το θάρρος να βγείτε να ζητήσετε μία συγνώμη από αυτόν τον κόσμο, που τράβηξε ότι τράβηξε χθες. Να ζητήσετε μία συγνώμη από όλο τον οπαδικό κόσμο που κάθε φορά τραβάει τα πάνδεινα γιατί πρέπει να είναι το εξιλαστήριο θύμα.

 

Κλείσατε τους συνδέσμους, απαγορεύσατε τα πάντα, για να βρεθεί τάχα μου μία ισορροπία και να γίνει “κάθαρση”. Άρα από αύριο να περιμένουμε ότι θα ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων υπηρεσιών για να γίνει αυτοκάθαρση;;; ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

 

Υπάρχει μία κοπέλα με σπασμένο χέρι που θα χρειαστεί χειρουργείο, υπάρχουν δεκάδες παιδιά με ανοιγμένα κεφάλια και με δεκάδες ράμματα, υπάρχει και ένα παιδί 18 χρονών που μετά τα ράμματα έπρεπε να πάει στο ΚΑΤ για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Και ρωτάμε εμείς: ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

 

“Κύριε” Θεοδωρικάκο, τη συμπεριφορά των υφισταμένων σου, τη βιώνουμε στο πετσί μας χρόνια τώρα, έχει γίνει και λίγο ρουτίνα για εμάς. Μπορεί να πρέπει να γίνεται και έτσι στην τελική για το “χουλιαμά” της όλης ιστορίας. Έτσι κι αλλιώς το “κλέφτες και αστυνόμοι” το παίζαμε από μικροί στις αλάνες. Έχεις την υποχρέωση όμως να βρεις αυτά τα σκουπίδια που έχεις στην υπηρεσία σου, που για να προκαλέσουν μας ρωτούσαν “ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΚΗΣ; ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;”. Άμα θέλετε μπορούμε να σας δώσουμε το τηλέφωνο της μάνας του και του πατέρα του να τους ρωτήσετε απευθείας τι κάνει ο Άλκης… Υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες για το συγκεκριμένο γεγονός, όχι απλά οπαδών/”μαύρων προβάτων”/δολοφόνων.

 

Βάλτε κανόνες και επιτρέψτε τις μετακινήσεις. Όπως δε θα κλείσετε ποτέ τα δικαστήρια, όπως δε θα κλείσετε ποτέ τα νοσοκομεία, όπως δε θα κλείσετε ποτέ τα σχολεία, όπως δε θα κλείσετε τίποτα που δεν πάει καλά… Βάλτε κανόνες για να μπορέσει ο κόσμος να πάει να δει την ομάδα του και να μη γίνεται ο οπαδός το εξιλαστήριο θύμα της σαπίλας αυτού του κράτους.

 

Τεράστιο σεβασμό σε αυτή τη γειτονιά, εκεί στο Περιστέρι, που αν δεν έβγαινε στα μπαλκόνια σήμερα μπορεί να είχαμε και άλλο παιδί στην κάσα. Τεράστιο σεβασμό σε όλη τη γειτονιά και στα συγκεκριμένα παιδιά που τράβηξαν το βίντεο, αν και δεν τους αφορούσε καθόλου και ούτε ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν.

 

Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε χωρίς μπινελίκια, γιατί αλλιώς θα χάναμε το δίκιο μας. Οι οπαδοί δεν είναι εγκληματίες ούτε δολοφόνοι: ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.

 

Υ.γ.1 Εσείς ρε τσακαλάκια εκεί στο Περιστέρι, ήταν ανάγκη 20 λεπτά να χώνετε τις στρακαστρούκες; Και άντε βρέθηκε ένας γκασμάς και το έκανε, δεν υπήρχε ένα αρσενικό παλικάρι να του το πάρει από χέρια; Προσπαθούμε σαν οπαδικό κίνημα να αποδείξουμε ότι μπορούμε, εσείς χθες τι παριστάνατε; Τους super hooligans που δε χάνουν την ευκαιρία;

Υ.γ.2 Όσο για αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι είμαστε υπερβολικοί, υπάρχουν και ηχητικά από το δρόμο την ώρα που φεύγαμε, μπας και αντιδράσουμε και προκληθεί όλη η κατάσταση. Αλλά το τραγικό είναι ότι δεν αντιδράσαμε και προκλήθηκε. Εκτός αν και από εδώ και στο εξής είμαστε υποχρεωμένοι να περνάμε σχολείο αιχμαλώτων και δεν το ξέρουμε.

Υ.γ.3 Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι είμαστε τελείως άκυροι και ότι αυτό έτυχε. Μη φάτε κανένα τυράκι και πάμε να απαντήσουμε σε τυχόν προκλήσεις στο μέλλον με σαλάμια και πετροπόλεμο. Υπάρχουν και χέρια…”