Ιντζόγλου: «Φεύγω σαν φίλος»

Συντάκτης: Share:

Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε η πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Λευτέρης Ιντζόγλου, ο οποίος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, την χρονιά που πέρασε με την ομάδα του Άρη αλλά και τις στιγμές που δεν ξεχνάει με τα… κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τέλος της συνεργασίας με τον Άρη: «Δύο πολύ ωραία χρόνια, με πετυχημένες χρονιές. Τελείωσε το συμβόλαιο μου και χώρισαν οι δρόμοι μας πολύ ευχάριστα και φιλικά».

Για την χρονιά που πέρασε: «Ήταν η πρώτη χρονιά μετά από τέσσερα δύσκολα. Αρκετοί παίκτες επιλεχθήκαμε στην δύσκολη χρονιά στην Β’ Εθνική αλλά πετύχαμε. Φέτος ήταν μία πετυχημένη χρονιά αφού βγήκε η ομάδα στην Ευρώπη. Το αγκαθάκι του κυπέλλου μας ενόχλησε αλλά σίγουρα η χρονιά είναι πετυχημένη. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, με ξένους παίκτες και ξένο προπονητή αλλά γρήγορα έγινε μία καλή χημεία και ομοιογένεια, αυτό φάνηκε από την εξαιρετική αρχή που κάναμε. Μετά αυτό κάπου χάθηκε αλλά με την έλευση του Σάββα Παντελίδη τα πράγματα διορθώθηκαν και πετύχαμε τους στόχους μας. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργείται μέσω κάποιων πράξεων να λύνεται».

Για τις εμφανίσεις με τον Ερέρα: «Οι εμφανίσεις ήταν πολύ καλές αλλά ύστερα από τρία-τέσσερα παιχνίδια, η ομάδα έκανε μία κοιλιά. Ήταν μαζεμένα τα ντέρμπι, δεν πήρε βαθμούς η ομάδα και κάπου εκεί ήρθε η αποχώρηση. Νομίζω ότι και η κοιλιά είναι απαραίτητη, γιατί μετά η ομάδα βρήκε τα πατήματα της».

Για την στιγμή που δεν ξεχνάει: «Η άνοδος από την Β’ Εθνική στην Α’ σαν γενική εικόνα. Δύο σημαντικά παιχνίδια στην Β’ Εθνική ήταν αυτά με τα Τρίκαλα και την Δόξα Δράμας. Από κει και πέρα τα παιχνίδια που καθιέρωσαν την ομάδα στην Ευρώπη».

Δείτε Επίσης

Scroll Up