Καρέρα: «Δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες ο Άρης»

Συντάκτης: Share:

Ως μια δυνατή ομάδα με έμφαση στις αντεπιθέσεις και ποιοτικούς παίκτες χαρακτήρισε τον Άρη, ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική των play off το προσεχές Σάββατο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον ΟΦΗ και τι δεν του άρεσε παρά τη νίκη: «Δουλεύουμε για να διορθώσουμε τα λάθη. Είναι στις αποστάσεις από την άμυνα και στο κέντρο. Δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα, πάντα υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να διορθωθούν και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

 

Για το ποιο στοιχείο βλέπει πιο έντονο σχετικά με αυτά που έχει περάσει στην ομάδα: «Βλέπω ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν τι τους ζητάω. Να υπάρχει πάθος, να έχουμε ένταση, αγωνιστικότητα και επιθετικότητα. Και να καταλάβουν ότι είμαστε μια ομάδα και όχι να λειτουργεί ο κάθε παίκτης μόνος του».

 

Για το αν η αριστερή πλευρά της ΑΕΚ είναι η πιο δυνατή: «Αυτό έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα. Παίξαμε καλά από την αριστερή πλευρά. Σε άλλα ματς μπορεί να παίζουμε από τη δεξιά πλευρά. Το σωστό είναι να παίζουμε και από τις δύο πλευρές».

 

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα που έχει δύναμη στις αντεπιθέσεις και ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό».

 

Για το αν το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι πιο σημαντικό από το ματς του Σαββάτου: «Είμαστε επικεντρωμένοι στο ματς του Σαββάτου αυτή τη στιγμή».

 

Για το γεγονός ότι ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τρέχει, βοηθάει την ομάδα, έχει και την ικανότητα να αποφασίζει κάποιες στιγμές από μόνος του και πιστεύω βοηθάει πολύ την ομάδα».

 

Για το γεγονός ότι ο Βράνιες άφησε την ΑΕΚ: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Έχουμε έναν λιγότερο παίκτη στο ρόστερ, αλλά έχουμε άλλους 26».

 

Για το αν θα χαρακτήριζε λανθασμένη την απόφαση του Βράνιες: «Δεν γνωρίζω τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Είναι δική του απόφαση, εγώ πρέπει να λύσω τα προβλήματά μου».