Καρυπίδης-Χαριστέας για όλα! Προχωρούν με Ένινγκ, ανανεώσεις, τι άλλο αποφασίστηκε

Συντάκτης: Share:

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε νωρίς το απόγευμα ο Θόδωρος Καρυπίδης και είχε συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για περίπου τέσσερις ώρες και ουσιαστικά συμφώνησαν στο πλάνο που θα ακολουθήοσυν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έβαλαν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τον κορωνοϊό και τα προβλήματα που δημιουργεί σε όλες τις ομάδες. Για παράδειγμα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν την επόμενη σεζόν τα ματς θα γίνουν με κόσμο.

Από εκεί και πέρα συμφωνήθηκε εκείνο που είχε προτείνει ο Χαριστέας, δηλαδή να πέσει το μπάτζετ και να γίνουν κινήσεις με σύνεση όχι υπερβολές και σπατάλες όπως πέρσι. Επιπλέον μίλησαν για παρεμβάσεις που θα γίνουν στο οργανωτικό κομμάτι, για τη στελέχωση των τμημάτων, για τις ακαδημίες και γενικώς κάποιες αλλαγές, που θα γίνουν σε πολλά τα επίπεδα.

Κουβέντα και για το ban

Καρυπίδης και Χαριστέας συζήτησαν και για τις, όποιες, εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του ban από τη FIFA. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, για μία ακόμη φορά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση. Γίνονται κινήσεις σε πολλά επίπεδα και στο τέλος ο Άρης θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές «γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας», ήταν μία από τις ατάκες που χρησιμοποίησε.

Κλείνει Ένινγκ και παίκτες

Από εκεί και πέρα ο Καρυπιδης έδωσε το ΟΚ σε Χαριστέα να κλείσει το θέμα Ένινγκ μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει τις επαφές με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και αποφασίστηκε να μείνουν. Στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν οι πρώτες συμφωνίες.

Scroll Up