Κολτσίδας: «Σημαντικό να έρθει η νίκη στην Τούμπα»

Συντάκτης: Share:

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ευκαιρία να αφήσει ο Άρης πίσω του το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν κοιμούνται, υπάρχουν και στην ομάδα άνθρωποι που έχουν χάσει τον ύπνο τους. Δεν γίνεται να το πιστέψεις αυτό, δεν υπήρχε κάποιο σημάδι, κάποια δικαιολογία. Βλέπω κάποιους να λένε «το βλέπαμε», τι βλέπατε; Η ομάδα δεν έχανε, ανέβαινε. Τώρα πρέπει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι να υπάρχει αποτέλεσμα και να κλείσει κάπως αυτή η πληγή. Η πληγή πλέον κλείνει μόνο με αποτελέσματα, με τίποτα άλλο.

Σίγουρα θα υπάρξουν ομιλίες από όλους, από τον πρόεδρο, από τον προπονητή. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Ο Άρης έχει βγει και πριν λίγο καιρό από ένα τέτοιο σταυροδρόμι, αυτό το παιχνίδι ήταν κακή παρένθεση.  Υπάρχει τώρα ένα σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και μία συνέχεια που είναι εξίσου σημαντική και δύσκολη, ίσως βέβαια αυτό να βοηθάει, είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές».

 

Ενώ συνέχισε: «Αυτό που με προβληματίζει είναι η αντίδραση, στο 20′, στο 30′, στο 60′ να σημειώσουμε ένα γκολ, να μπούμε στο ματς, να δοθεί έστω ένα σπρώξιμο. Περίμενα από μία από τις προσωπικότητες της ομάδας να βγουν μπροστά, να βάλουν κάποιο γκολ. Τώρα πρέπει συνειδητά όλοι να πάμε από το επόμενο ματς και μετά να δίνουμε το 100%».

 

Για τις απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ: «Αν όλοι δίνουν τον καλό τους εαυτό, με την θέληση και το πάθος θα μπορεί ο Άρης να κερδίσει, να βάλει τα απαραίτητα γκολ. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και εμπειρία από πολλά παιδιά. Στα ντέρμπι έτσι κι αλλιώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δίνει στους παίκτες να καταλάβουν τι συμβαίνει. Πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και το βαθμολογικό, ο Άρης έχει μείνει πίσω, έχει και το -6 και την Κυριακή πρέπει να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε νίκη».

 

Για την συζήτηση που έχει γίνει για τον Άκη Μάντζιο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την συζήτηση, η ομάδα έχει προπονητή και προχωράει, μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι ακούγεται και το τι λέγεται, δεν είναι επί του παρόντος η συζήτηση για τον προπονητή».

 

Για την κριτική που δέχθηκε ο Γιώργος Δεληζήσης: «O Γιώργος έχει πάρα πολλά χρόνια καλή παρουσία στην ομάδα, είχε μια κακή βραδιά η οποία όμως δεν σβήνει όλα τα υπόλοιπα. Ο Δεληζήσης πέρυσι δεν έπαιζε στην ομάδα μας και ήταν πολύ καλός;»

 

Πηγή: Yellow Radio