Κουβέντα Μάντζιου-παικτών: Τα βάζουν κάτω για να βρουν λύσεις

Συντάκτης: Share:

Η αλήθεια είναι πως με την επιστροφή από την διακοπή, λόγω Εθνικών Ομάδων, ο Άρης δεν δείχνει καλά. Ήταν η κάκιστη εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά όλα όσα (δεν) έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής και την ήττα από την ΑΕΚ.

Προφανώς και υπάρχει προβληματισμός, αλλά παράλληλα και εμπιστοσύνη στην ομάδα, η οποία μέχρι στιγμής έχει κάνει υπέρβαση και είναι στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης μιας από τις καλύτερες σεζόν της τα τελευταία (πολλά) χρόνια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, κάτι δεν πάει καλά κι αυτό καλούνται να βρουν ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του. Γι’ αυτό και η σημερινή προπόνηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι βέβαια γι’ αυτά που θα γίνουν, αλλά για όσα θα ειπωθούν.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει μια κουβέντα με τους παίκτες του για όλα όσα πήγαν λάθος στα τελευταία δύο ματς. Στο μικροσκόπιο αναμένεται να μπει η άμυνα (όχι μόνο οι αμυντικοί), καθώς εκεί εστιάζεται το μεγαλύτερο ζήτημα. Και μπορεί κόντρα στον Αστέρα, η ομάδα να μην το πλήρωσε, αλλά απέναντι στην ΑΕΚ, η λειτουργία, συνολικά, ήταν προβληματική. Επιπλέον και στην επίθεση εντοπίστηκαν κάποια προβλήματα.

Όλα αυτά και γενικά τα «θέματα» που παρουσιάζει ο Άρης στα τελευταία δύο ματς, αναμένεται να συζητηθούν στη σημερινή προπόνηση.