Κρίσιμα 24ωρα στα μεταγραφικά του Άρη

Συντάκτης: Share:
Πάει στον Βόλο για αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Επιθυμία του Σάββα Παντελίδη είναι με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας να έχει στη διάθεσή του, τουλάχιστον τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές, που θα αποκτηθούν για να πάρουν θέση στην ενδεκάδα της επόμενης σεζόν.

Λογική… απαίτηση, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα πρώτα επίσημα μας που θα δώσει ο Άρης και μάλιστα στα τέλη Ιουλίου θα είναι τα ευρωπαϊκά. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν όσο το δυνατό περισσότερο στο Europa League και για το λόγο αυτό θα πρέπει να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας.

Κινούμενος πάνω σε αυτό το πλάνο, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, βρίσκεται ήδη από την Τετάρτη εκτός Ελλάδας για επαφές και, γιατί όχι, για προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Με αυτές θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, να τις παρουσιάσει σε Καρυπίδη και Παντελίδη και η «τριανδρία» θα αποφασίσει ποια ή ποιες θα ενεργοποιήσει.

Παρά την αρχική πληροφόρηση ότι ο Διαμαντόπουλος θα γυρίσει στην Ελλάδα την Κυριακή, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας μικρής παράτασης λίγων ημερών. Επίσης, είναι πάρα πολύ πιθανό να επισκεφθεί περισσότερες από μία χώρες για να έχει συζητήσεις με ατζέντηδες, ομάδες και ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτος σταθμός του ταξιδιού του ήταν η Ιταλία.

Γενικά τα 24ωρα που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη και από την κατάληξη των επαφών που θα έχει ο Διαμαντόπουλος θα καταρτιστεί το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα των πρώτων (πλην Σούντγκρεν) κινήσεων.

Scroll Up