Κρίσιμη μέρα για Γκάμα, ανακούφιση για Μάνο

Συντάκτης: Share:

Ένα καλό νέο και μία από τα… ίδια. Κάπως έτσι θα μπορούσε να σχολιαστεί σε τίτλους η εξέλιξη στα δύο ίσως πιο σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα του Άρη, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Αρχίζοντας από τα ευχάριστα για τους Κιτρινόμαυρους, έπειτα από απουσία δύο ημερών από τις προπονήσεις, χθες επέστρεψε ο Δημήτρης Μάνος. Ο Έλληνας επιθετικός το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε βασικός στο ματς με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα φαίνεται ότι ξεπεράστηκε και λύνει τα χέρια του Άκη Μάντζιου, ο οποίος με τον Μήτρογλου όχι ακόμη πλήρως έτοιμο, δεν θα είχε καθαρόαιμο φορ στη διάθεσή του για 90λεπτο.

Το μεγάλο θέμα για τον Άρη πάντως έχει να κάνει με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος εκτός από γυμναστήριο, συνέχισε τη θεραπεία του κι έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ενδεχομένως σήμερα κατά ένα μεγάλο ποσοστό να κριθεί η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει, ο Μάντζιος είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και το Σάββατο, έστω για να τον έχει στην αποστολή.