Κρίσιμη μέρα, στον Άρη περιμένουν δικαίωση μέσω UEFA

Συντάκτης: Share:

Όπως είναι γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, η ΠΑΕ Άρης με επιστολή της προς την UEFA ζήτησε την παρέμβασή της στο θέμα της ευρωπαϊκής άδειας.

Οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι η κίνηση του υπεύθυνου αδειοδοτήσεων, Βασίλη Σαράκη, να κάνει έφεση, την ώρα που η άδεια δόθηκε με… σκορ 4-1, συνιστά σκάνδαλο και στην επικοινωνία που είχαν με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, κατέθεσαν όλα τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν.

Αν και επίσημα δε… βγαίνει τίποτα ούτε από την ΠΑΕ Άρης, ούτε από την ΕΠΟ, υπάρχει η αίσθηση ότι η UEFA θα παρέμβει κατευθείαν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και θα δοθεί η άδεια χωρίς καν να πάει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης. Δηλαδή, ο Σαράκης θα αποσύρει την έφεσή του, κατόπιν σχετικής παρέμβασης της UEFA, που είναι και η υπεύθυνη για τις ευρωπαϊκές αδειοδοτήσεις.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η ΠΑΕ Άρης έχει ήδη ενημερώσει την UEFA για την υπόθεση Παλαθουέλος, τονίζοντας πως ενημερώθηκε για το… τελεσίδικο του χρέους των, περίπου, 60.000 ευρώ, στις 27 Ιανουαρίου, οπότε δεν ήταν υποχρεωμένη να το διακανονίσει ή να το πληρώσει ενόψει της φετινής άδειας. Σύμφωνα με το άρθρο 50, κάθε ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να έχει βρει… λύσεις στα όποια χρέη της έχουν κοινοποιηθεί μέχρι τις 31/12.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένονται εξελίξεις και είναι πάρα πολύ πιθανό το θέμα να τελειώσει άμεσα.