Ξέσπασμα Βέλεθ για δημοσιεύματα

Συντάκτης: Share:
Φραν Βέλεθ:  " Εμείς θα πάμε για τη νίκη στον Ολυμπιακό"

Σχετική ανάρτηση έκανε ο Βέλεθ προσπαθώντας να βάλει τέλος σε όλα όσα λέγονται γύρω από την ενδεχόμενη απομάκρυνση του από τον Άρη και πως αυτό επηρεάζει την απόδοση του στην ομάδα.

“Θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

“Θα ήθελα να γνωστοποιήσω τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον μου. Κανένας, παρά μόνο εγώ και η οικογένειά μου, αποφασίζουμε για το μέλλον μου.

Θα πάω ή θα σταματήσω από κάπου, μόνο όταν το κρίνω, γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι λάθος πάνω σε αυτό. Εχω ήδη αποδείξει αυτό τον 1,5 χρόνο την αφοσίωσή μου και το πάθος μου για τον Άρη.

Αν ήρθε η ώρα να αλλάξω κάτι, θα είναι γιατί θα σκεφτώ ότι θα είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Κι αυτό δεν σημαίνει πως θα γυρίσω στην Ισπανία, αλλά θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου.

Κάποιες μέρες κάνω λάθη, κάποιες όχι, αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για τον σύλλογο, όπως έχω κάνει τόσο καιρό. Δεν γίνεται πάντα να τα κάνει όλα σωστά και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν ξέρει πως είναι η ζωή.

Ο Άρης πάντα θα είναι στο σπίτι μου και θα ήθελα να απολαύσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ, γι αυτό και ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι σπουδαίο με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο”, είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του Βέλεθ.

Ιδού η ανάρτηση :

Ξέσπασμα Βέλεθ για δημοσιεύματα

 

Scroll Up