Λίντσεϊ Ροζ στη SFINA.GR: «Αποφασίζουν ο Άρης και η Λοριάν»

Συντάκτης: Share:

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη περιλαμβάνεται η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Ενός για «βασικού» ως παρτενέρ του Φραν Βέλεθ κι ενός ακόμη που θα θεωρείται ως «τρίτη επιλογή».

Οι Κιτρινόμαυροι θα ήθελαν ο ένας εξ αυτών να είναι ο Λίντσεϊ Ροζ, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Γάλλο, ο οποίος συχνά-πυκνά δηλώνει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα, έκανε ένα… σχεδόν αυθημερόν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Εντοπίσαμε τον Ροζ στη Γαλλία, όπου κάνει τις διακοπές του αναμένοντας τις εξελίξεις και μιλήσαμε για λίγο μαζί του για το που βρίσκεται η υπόθεση της μεταγραφής του ή όχι στον Άρη.

«Δεν έχω κάτι νεότερο για την ώρα. Νομίζω ότι πλέον το θέμα είναι να συμφωνήσουν ο Άρης με τη Λοριάν», μας είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, τόνισε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Κι εγώ απλά περιμένω τις εξελίξεις».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον η Λοριάν αξιώνει κοντά στις 200.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που δεν δίνει ο Άρης, ο οποίος προσφέρει λιγότερα κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Δείτε Επίσης

Scroll Up