Μάντζιος: “Δεν απειληθήκαμε καθόλου, οι παίκτες να είναι περήφανοι για την προσπάθεια”

Συντάκτης: Share:

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Άρη από την Αστάνα ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Παράλληλα, ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην υπερπροσπάθεια των παικτών του, σημειώνοντας μάλιστα πως θα πρέπει να είναι περήφανοι και να συνεχίσουν τη δουλειά.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει στο Καζακστάν. Σήμερα κάναμε φάσεις, δεχθήκαμε όμως το γκολ στο τελευταίο λεπτό, υπάρχει απογοήτευση, δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε».

 

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από την αποβολή του Ματέο Γκαρσία: «Από θέμα τακτικής το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Για εμάς είναι το δεύτερο αγωνιστικό, δε δείξαμε ότι μας υπολείπεται η φυσική κατάσταση η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, είχαμε την κλασική ευκαιρία με τον Γκάμα και τον Μάνο, απέναντι σε μια ομάδα που είχε ουσιαστικά μία φάση».

 

Για το τι είπε στους παίκτες του με το τέλος του αγώνα: «Να μην απογοητευτούν ,είμαστε υπερήφανοι και συνεχίζουμε».

 

Για τις 30 τελικές: «Τα είπαμε όλα, ανεξάρτητα αν τις κάναμε ή όχι, ήμασταν κυρίαρχοι,  δυστυχώς δε βάλαμε το τρίτο γκολ για να πάρουμε την πρόκριση».