Ματίγια: «Είχα στο μυαλό μου να βάλω την μπάλα κάτω από τη φανέλα»

Συντάκτης: Share:

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό, απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής 11/2, στον αθλητικό δικαστή ο Χαβιέ Ματίγια, αυτοπροσώπως.

Στον ποδοσφαιριστή του Άρη ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για εξύβριση φιλάθλων και κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό γιατί φέρεται να πιάνει τα γεννητικά του όργανα.

Ο ίδιος το αρνήθηκε και υποστήριξε ότι έκανε κίνηση για να σηκώσει τη φανέλα του και να βάλει από κάτω τη μπάλα για να αφιερώσει το γκολ στην πέντε μηνών έγκυος σύζυγο του. «Ήταν η προετοιμασία για τον πανηγυρισμό να σηκώσω τη φανέλα για να βάλω από κάτω τη μπάλα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, τόνισε ότι δίπλα του ήταν παίκτες του Παναιτωλικού που δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε ο ίδιος.

«Είμαι αρχηγός του Άρη και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Παίζω μπάλα 16-17 χρόνια και δεν έχω δώσει δικαιώματα. Ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα τους δύο μήνες που γνωρίζω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ήθελα να της αφιερώσω το γκολ. Αυτό που αποτυπώνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτυπώνεται από όλες τις φωτογραφίες μαζί και όχι μόνο από τη συγκεκριμένη. Μόνο αυτό τον πανηγυρισμό είχα στον μυαλό μου, να βάλω τη μπάλα κάτω από τη φανέλα και να το αφιερώσω στη γυναίκα μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι φαινόταν ότι έκανα κάτι τέτοιο. Δεν το κατάλαβα, μου το είπαν μετά από δύο μέρες. Ήταν δίπλα μου παίκτες του Παναιτωλικού και δεν μου είπαν κάτι».

Μπιλίρης: «Αντέδρασε κάποιος; Όχι»

Ο δικηγόρος του Άρη Παναγιώτης Μπιλίρης ισχυρίστηκε ότι και ο διαιτητής Τζήλος και το VAR είδαν τον πανηγυρισμό και δεν έκαναν κάτι.

«Ο VAR είδε τη φάση, ο Τζήλος είχε πολύ καλό οπτικό πεδίο και δεν έκαναν κάτι. Αντέδρασε κάποιος αντίπαλος; Όχι. Η δίωξη λέει ότι έγινε κίνηση προς τους αντίπαλους παίκτες και τους οπαδούς αλλά κανένας δεν αντέδρασε. Ξεκίνησε για να πανηγυρίσει με τη φανέλα και δεν προσέβαλε κανέναν. Κανένας αντίπαλος δεν του είπε κάτι. Η δίωξη έγινε με βάση τα δημοσιεύματα από τα site».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.