Μέσα στη λίστα και ο Γιαταρά!

Συντάκτης: Share:
Μέσα στη λίστα και ο Γιαταρά!

Όπως αποκάλυψε η SFINA.GR, η απόφαση που έχουν λάβει οι άνθρωποι του Άρη είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για την επίθεση της ομάδας.

Σαντίκου (βασικός υποψήφιος) ή Κρίστιαν Λόπες (με λιγότερες πιθανότητες) προορίζονται για βασικοί, ενώ στόχος είναι να έρθει στην ομάδα κι ένας ακόμη, αρχικά όχι για βασική επιλογή, αλλά με την προοπτική να πάρει ευκαιρίες.

Έτσι αυτή τη στιγμή στη λίστα του Άρη ψηλά βρίσκονται οι τρεις παραπάνω παίκτες, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι που έχουν προταθεί, δεν αποτελούν προτεραιότητα, ωστόσο πρόκειται για περιπτώσεις που βρίσκονται στο «συρτάρι», αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μελλοντικά να… ανέβουν στη λίστα προτίμησης.

Όπως και να έχει, ένας από τους ποδοσφαιριστές, που έχουν προταθεί και βρίσκεται στη λίστα με τους επιθετικούς είναι ένας παλιός γνώριμος. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Γιαταρά, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά τον Άρη σε ακόμη δύο μεταγραφικές περιόδους, τον Ιανουάριο του 2018 και τον Ιανουάριο του 2019.

Βέβαια αυτή τη φορά η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική μιας και ο 26χρονος επιθετικός από η Γουινέα δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Οσέρ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε την τελευταία τριετία. Φέτος πάντως, δεν έπαιξε πολύ με τη γαλλική ομάδα, καταγράφοντας 11 συμμετοχές και τρία γκολ. Αντίθετα τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ο βασικός φορ της ομάδας του. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, ενώ έχει παίξει επίσης σε Τρουά, Ανζέ και Σταντάρντ Λιέγης.

Ο 26χρονος Αφρικανός έχει προταθεί ξανά στον Άρη, είναι σα υπόψη των Κιτρινόμαυρων, αλλά δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή μεταγραφική προτεραιότητα.

Scroll Up