Μεταγραφές μεν, αλλά… το οικονομικό και οι πωλήσεις!

Συντάκτης: Share:

Σε μία ιδεατή κατάσταση θα πρέπει να θεωρούνταν δεδομένο πως ο Άρης θα προχωρούσε σε όλες τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις. Όχι ότι δεν θα το κάνει τώρα. Απλά οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες, το οικονομικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και μάλλον θα χρειαστεί λίγο ακόμη αναμονή. Κι εξηγούμαστε…

Με τα γήπεδα κλειστά και τα έσοδα να έχουν περιοριστεί αρκετά, υπάρχει θέμα γενικό. Στον Άρη, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ προσπαθούν πρώτα να… διώξουν και μετά να πάρουν, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ουσιώδης εξέλιξη. Κοντά στην έξοδο είναι ο Ντουάρτε και μάλλον στο δικό του θέμα θα βρεθεί λύση, ωστόσο με Μήτρογλου και Χαϊροβιτς, δύσκολα να βγει άκρη και το πιο πιθανό σενάριο, αυτή τη στιγμή, είναι αμφότεροι να συνεχίσουν στην ομάδα.

Έτσι, οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να κάνουν τις κινήσεις του, έστω και με στενά οικονομικά περιθώρια. Ήδη αποκτήθηκε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, Λουίς Πάλμα, θα γίνει προσπάθεια για άμεση απόκτηση του Πίρσμαν από τα Γιάννενα, ενώ στόχος είναι να αποκτηθούν ένας επιθετικός κι ένας μεσοεπιθετικός ακόμη.

Την ίδια ώρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή. Ο Άρης δεν θα έλεγε όχι στην κατάλληλη τιμή και ιδιαίτερα αν πρόκειται για παίκτη που μπορεί… άμεσα να αντικατασταθεί.