«Μπράβο, αλλά πρέπει να αλλάξουμε εικόνα»

Συντάκτης: Share:

Η εμφάνιση του Άρη και κόντρα στη Λαμία ήταν κακή και λογικό είναι να υπάρχει προβληματισμός για την γενική εικόνα, όλο το αυτό το τελευταίο διάστημα, έστω κι αν για τα… δευτεριάτικα υπάρχουν δικαιολογίες, με απουσίες από το ροστέρ, λόγω τραυματισμών, τιμωριών και μη έγκαιρης ολοκλήρωσης μεταγραφών.

Στη χθεσινή προπόνηση και πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν αυτή αρχίσει, ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ματς που… πέρασε, δίνοντάς τους μεν συγχαρητήρια για τη διάθεση, που έδειξαν, παλεύοντας για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ωστόσο δε, ήταν φανερό πως δεν ήταν ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση.

«Θέλω να σας πω ένα μπράβο για τη διάθεση που δείξατε και για το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας», ήταν κάποιες από τις ατάκες του Έλληνα τεχνικού.

Ο Παντελίδης στάθηκε και στην παρουσία των Βαλεριάνου, Ιντζόγλου και Παυλίδη, που έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται, αλλά έπαιξαν κανονικά απέναντι στη Λαμία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, όπως ανέφερε χαρακτηρστικά ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.