Μπρούνο Γκάμα: «Από εμάς θα εξαρτηθούν όλα»

Συντάκτης: Share:

Με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Μπρούνο Γκάμα, σχολίασε το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία, χαρακτηρίζοντάς το δύσκολο, ωστόσο έθεσε ως μοναδικό στόχο τη νίκη, καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του Πορτογάλου:

«Δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα στη νέα χρονιά μέσα στην έδρα μας και θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη. Και θέλουμε και το ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Λαμία διαθέτει μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το διάστημα των εορτών είχαμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε καλά, ώστε να επιστρέψουμε καλύτεροι στις υποχρεώσεις μας.

Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια μας βάλει ο αντίπαλος και θα φτάσουμε στο στόχο μας. Από εμάς θα εξαρτηθούν όλα.

Χρειαζόμαστε, φυσικά και τη βοήθεια των οπαδών μας, την οποία θεωρώ δεδομένο ότι θα την έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας αισιοδοξώ ότι θα ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα χρονιά και όλα μετά θα πάνε καλά».