Ντιόπ-Καμάτσο… μέχρι τη Δευτέρα!

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης έχει «κλειδώσει» τις μεταγραφές των Πάπε Σέιχ Ντιόπ και Ράφαελ Καμάτσο, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές ακόμη δεν έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σενεγαλέζος παραμένει στη Γαλλία για να τακτοποιήσει κάποια ζητήματα με την πρώην ομάδα του, τη Λιόν, δίχως ωστόσο να διευκρινίζεται τι είναι εκείνο που καθυστερεί την άφιξή του στην Ελλάδα. Ίσως ο 24χρονος τελικά να έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά το πιο πιθανό πλέον είναι να ταξιδέψει τη Δευτέρα για τα διαδικαστικά, τα ιατρικά και, φυσικά, τις υπογραφές των συμβολαίων. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Ντιόπ θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη για την Αυστρία, την προσεχή Τρίτη.

Όσο για τον Καμάτσο, ο Άρης περιμένει το τυπικό ΟΚ από τους Πορτογάλους, ώστε να πέσουν οι υπογραφές του δανεισμού και να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα. Γίνονται προσπάθειες να τελειώσει γρήγορα το θέμα, ώστε να αφιχθή άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν τα καταφέρει, τότε ο 22χρονος θα ταξιδέψει απευθείας για την Αυστρία, όπου θα βρίσκεται από την Τρίτη η ομάδα.