«Να έχει υπομονή ο κόσμος του Άρη»

Συντάκτης: Share:

O Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό, χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη για την ομάδα του, στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και την… συμβουλή του στους φίλους των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός του Παναιτωλικού:

“Εμείς ήρθαμε να πάρουμε κάτι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι είναι πιεσμένος, γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι λογικό. Μέχρι να βρούμε ρυθμό, δώσαμε στον Άρη την ευκαιρία να μπει καλύτερα. Θα μπορούσαμε πριν την αποβολή να είχαμε προηγηθεί. Ήρθε αυτή η στιγμή με το πέναλτι και την αποβολή. Εκεί χάσαμε κάπως την συγκέντρωσή μας. Είπαμε στο ημίχρονο πως θα πρέπει να έχουμε πάρα πολύ υπομονή, να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει περισσότερο, να τον κουράσουμε σωματικά και ψυχολογικά.

Προηγηθήκαμε, αλλά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω και του δώσαμε την ευκαιρία με 10 παίκτες να μας ισοφαρίσει. Για εμάς τελείωσε το ματς στο δεύτερο γκολ ευτυχώς. Και με 11 αλλα και με 10 είχαμε μία πολύ καλή παρουσία. Σημαντικοί οι 3 βαθμοί απέναντι σε μία καλή και ποιοτική ομάδα και είναι ιστορική νίκη γιατί κερδίζουμε πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται…”.

Είπε ακόμη: “Ο κόσμος του Άρη πρέπει να έχει περισσότερο υπομονή, να στηρίξει την ομάδα όπως το κάνει πάντα. Το λέω γιατί έχω μεγαλώσει εδώ…”.

Τέλος, για τον τραυματισμό του Καμαρά, ενημέρωσε πως είναι σοβαρός και του αφιέρωσε τη νίκη.