Ναζλίδης: “Είναι ντροπή ένας φίλαθλος να μην μπορεί να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας του”

Συντάκτης: Share:

Για τον Άρη, τον αγώνα απέναντι στον Βόλο και τον Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά, για την δική του ακαδημία ποδοσφαίρου:

Είναι κάτι που μου άρεσε και τελικά έγινε πράξη, είναι ωραίο να βλέπω τα παιδιά να έρχονται και να είναι χαρούμενα. Υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο οργανωμένα γίνεται. Νιώθω πολύ γεμάτος από αυτό που κάνω, βέβαια υπάρχει διαφορετική πίεση και ευθύνες αλλά είναι κάτι που το κάνω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και επιτέλους μπορώ να απολαύσω κάποια πράγματα που παλαιότερα λόγω το επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν μπορούσα να τα χαρώ.

 

Για την αγάπη που έχει στον Άρη:

Με τον Άρη μεγάλωσα και αυτή η αγάπη δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ

Για το επερχόμενο Βόλος-Άρης και τα εισιτήρια που θα έπρεπε κανονικά να δοθούν στον κόσμο των κιτρινόμαυρων :

Είναι ντροπή ένας φίλαθλος να μην μπορεί να πάει να δει παιχνίδι της ομάδας του, πρέπει το κράτος να βρει μία υγιή λύση για να μπορεί ο κόσμος να απολαύσει την ομάδα του. Ένας είδος τουρισμού είναι και ο οπαδικός, αφήνεις χρήματα σε μία περιοχή οπότε είναι πολλοί οι οποίοι δεν βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή την κατάσταση.

 

Για την περσινή απαγόρευση εισόδου στο Πανθεσσαλικό ενώ εκδόθηκαν εισιτήρια:

Φτάνουμε σε κάποια πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, δηλαδή και ο οπαδός όταν τον πνίγει το δίκιο και έχει πάρει το εισιτήριο του και δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο. Όλο το σκηνικό τότε ήταν περίεργο, από το πρωί εμείς που βλέπαμε την συμπεριφορά των ανθρώπων του Βόλου.

 

Για το φετινό παιχνίδι στον Βόλο:

Εμείς σαν Άρης ξέρουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι εχθρικά, δεν θυμάμαι να πηγαίνουμε κάπου και το ματς να είναι εύκολο. Το θέμα είναι να υπάρχουν εξω αγωνιστικά ζητήματα και μέσα στο γήπεδο να κερδίζει ο καλύτερος. Οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο και να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν.

 

Για την επιστροφή στην δράση μετά από τη διακοπή:

Ο Άρης έχει κομβικές απουσίες, ο Μπράμπετς είναι σημαντικός για την ομάδα αλλά και ο Ντουκουρέ. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Βόλος επιθετικά είναι επικίνδυνος, αμυντικά όμως έχει θέματα.

 

Για την ψυχολογία που έδωσε στην ομάδα η ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό:

Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με καλή ψυχολογία, ήταν κομβικά τα δύο τελευταία παιχνίδια για τον Άρη, η ομάδα κατάφερε να τα κερδίσει κλείνοντας τα στόματα πολλών. Είναι καλό να μπορείς με χαμόγελο μέσω των θετικών αποτελεσμάτων να μπορείς να δουλέψεις τις αδυναμίες σου.

 

Για την απόφαση παραμονής Μαντσίνι:

Αγωνιστικά ξέρουμε πως ο Μαντσίνι είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι, είναι μεγάλη υπόθεση να υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Ο πρόεδρος τα ζύγισε και θεώρησε πως το αγωνιστικό όφελος και το να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα θα είναι καλύτερο. Είναι σωστή η αύξηση τον απολαβών του προκειμένου και ο ίδιος ο παίκτης να είναι χαρούμενος και να δίνει το 100%.

 

Για τον Πάρντιου:

Δεν πρόλαβα να τον ζήσω στην καθημερινότητα του, μαθαίνω καλά πράγματα πως υπάρχει σοβαρότητα και κανόνες στην ομάδα, μακάρι να μπορέσει να περάσει την φιλοσοφία του για να έχει η ομάδα μία ηρεμία στην καθημερινότητα της.