ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ: Αναμονή για επιστροφή

Συντάκτης: Share:

Εδώ και κάποιες μέρες παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», λόγω των σοβαρών ζημιών από την κακοκαιρία στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο.

Η ομάδα κάνει τις προπονήσεις στο γήπεδό της, κάτι που πάντως, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν μπορεί να αποτελέσει μόνιμη λύση, λόγων των κινδύνων καταστροφής του χλοοτάπητα που ελλοχεύουν από τη συνεχή χρήση του. Έγιναν προσπάθειες να βρεθεί κάποιο γήπεδο εντός Θεσσαλονίκης για να γίνονται οι προπονήσεις, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι που να πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει την ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι εργασίες προχωρούν κανονικά στο «Δασυγένειο», όπου σημειωτέον, τα δύο γήπεδα που υπάρχουν δεν έχουν επηρεαστεί από τις ζημιές και την πλημμύρα και είναι διαθέσιμα προς χρήση. Γίνεται μία προσπάθεια, ώστε να καθαριστεί και να βελτιωθεί ο χώρος των αποδυτηρίων, για να γίνει λειτουργικός και να μπορούν οι παίκτες να τον χρησιμοποιήσουν.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών. Σημειώνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας, κατόπιν και της σχετικής καταγραφής των ζημιών που έγιναν, έχουν ενημερώσει ότι θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για πλήρη αποκατάσταση.