Νωρίς μεν, ετοιμάζονται δε…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Νωρίς μεν, ετοιμάζονται δε...

Αν και θεωρητικά είναι νωρίς, οι άνθρωποι του Άρη είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε μια διαδικασία αποφάσεων για το πως θα κινηθούν μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κι αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο σκάουτινγκ και αναζήτηση παικτών, αλλά και κινήσεις που αφορούν στο υπάρχον ρόστερ. Είτε για ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι (και είναι πάρα πολλά) που ο Άρης θέλει να κρατήσει, άρα θα πρέπει να αρχίσει συζητήσεις για να τα ανανεώσει, είτε για παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ και θα κινηθούν οι διαδικασίες λύσεις των συμβολαίων τους.

Για το τελευταίο, μάλλον είναι νωρίς ακόμη μιας και ο Γερμανός τεχνικός έχει ζητήσει (και θα έχει) περισσότερο χρόνο για να δει τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια να πάρει τις αποφάσεις.

Για τις μεταγραφές, επίσης είναι νωρίς, αν και ο Άγγελος Χαριστέας με το τμήμα σκάουτινγκ έχουν ήδη καταρτίσει μια πρώτη λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους εξετάζουν σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας.

Scroll Up