ΝΤΙΑΓΕ: Περιμένει κλήση από την Εθνική Σενεγάλης

Συντάκτης: Share:

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Σενεγάλη αναφέρουν ότι είναι πάρα πολύ πιθανό, έπειτα από περίπου έναν χρόνο, να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας ο Μπαντού Ντιαγέ. Ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί στο Καμερούν από τις 9 Ιανουαρίου 2022 ως τις 6 Φεβρουαρίου 2022.

Στη Σενεγάλη υπάρχει μπαράζ δημοσιευμάτων… πίεσης προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλιού Σισέ να καλέσει τον μέσο του Άρη, ενώ δηλώσεις έκανε κι ένας από τους κορυφαίους Σενεγαλέζους ποδοσφαιριστές, ο οποίος μάλιστα πέρασε και από αρκετές ομάδες της Ελλάδας, ο Ανρί Καμαρά.

«Ο Αλιού Σισέ δεν πρέπει ούτε καν να το σκέφτεται να πάει στο Κόπα Άφρικα χωρίς τον Ντιαγέ. Κάνει θαύματα στη μεσαία γραμμή με τον Άρη Θεσσαλονίκης», είπε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου του ποδοσφαιριστή, τονίζεται πως θα έρθει κλήση, καθώς προφανώς ενημερώθηκε ότι βρίσκεται στα υπόψη, κάτι που τελικά αν συμβεί θα αποτελεί… επιπλέον πονοκέφαλο για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος για τον ίδιο λόγο θα… χάσει και τον Καμαρά, λόγω Μαυριτανίας. Βέβαια, με τον Ντιαγέ ίσως είναι μεγαλύτερο το «πρόβλημα», καθώς η Σενεγάλη έχει πιθανότητες να πάει… μακριά στη διοργάνωση.