Ντιγκινί: «Χαρούμενοι που θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Share:

Συνέντευξη στη γαλλική «la Nouvelle République» για το διάστημα της καραντίνας στην Ελλάδα αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος έδωσε ο Νικολά Ντιγκινί.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην Ελλάδα είδαν τι έγινε σε άλλες χώρες και δεν επέτρεψαν στον ιό να φτάσει. Έκλεισαν τα πάντα κατευθείαν κι αυτή ήταν η σωστή λύση. Εχουν περάσει αρκετές εβδομάδες που τα κρούσματα δεν ήταν ποτέ πάνω από 10 στον αριθμό».

 

Για το θέμα των προπονήσεων: «Είχαμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που έστειλε το κλαμπ, με τρέξιμο και διάφορες ακόμα ασκήσεις. Αγόρασα επίσης ένα ποδήλατο γυμναστικής γυμναζόμουν στο σπίτι για να διατηρήσω τη φόρμα μου. Η επιστροφή στην προπόνηση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, με οδηγίες, και πάλι, αρκετά αυστηρές: κλειστά αποδυτήρια, παίκτες που άλλαζαν από το σπίτι πριν και μόνο στο σπίτι τους μετά, χωρίς επαφές πολλές μεταξύ μας».

 

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα ήταν απογοητευτικό αν θα σταματούσε εντελώς».

 

Για την απουσία του κόσμου: «Όλοι είναι στο σκοτάδι αναφορικά με τα συμβόλαια. Οι φίλαθλοι που θα απουσιάζουν από τα γήπεδα, είναι το το…  μαύρο στίγμα σε αυτή την κατάσταση, αλλά αν επιστρέψουν κάποια στιγμή την επόμενη σεζόν, σύντομα θα ξεχάσουν αυτή την περίοδο τώρα».