Ντίνος Κούης: “Άλλαξε επίπεδο ο Άρης, φέτος να πάει για το Κύπελλο”!

Συντάκτης: Share:

Απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει να γίνονται στον Άρη, είναι ο βετεράνος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντίνος Κούης, που εξελέγη και Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με 14.000 ψήφους με τον συνδυασμό Τζιτζικώστα!

O Κούης δεν δίστασε να πει μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6: «Ο Άρης αλλάζει επίπεδο και είναι ωραία πράγματα αυτά που κάνει ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και πιστεύω ότι θα έχουν και άμεση ανταπόκριση στην απόδοση των παικτών»

Και για τα καινούργια αποδυτήρια: «Μπήκα για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σποτ, μιας συνέντευξης και ζαλίστηκα με τα αποδυτήρια του Άρη, με καθίσματα μπάγκετ, άψογες εγκαταστάσεις, είναι φανταστικά και κινείσαι άνετα. Εμείς τότε, βάζαμε τα ρούχα μας σε καρφιά και λίγο αργότερα, όταν μπήκαν ντουλάπες, πανηγυρίζαμε. Αυτά τα αποδυτήρια σε κάνουν να θέλεις να μπεις να παίξεις μπάλα, γιατί καταλαβαίνεις ότι σε εκτιμούν σαν ποδοσφαιριστή».

Ο Κούης πάντως, έβαλε και στόχο: «Ο Άρης  βγήκε πανάξια στην Ευρώπη, με ένα μικρό αγκαθάκι που είναι ο αποκλεισμός από το κύπελλο, τώρα να πάμε στον τελικό και ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα».

Δείτε Επίσης

Scroll Up