«Ο Αλί θέλει να συνεχίσει στον Άρη»

Συντάκτης: Share:

Την αποκάλυψη ότι ο Μοχανάντ Αλί θέλει να παραμείνει στον Άρη και μετά το τέλος του δανεισμού του έκανε ο μάνατζερ του νεαρού άσου, Κριστιάν Εμίλ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

 

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του Αλί: «Είμαι ακόμη στην Αυστρία. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει νωρίτερα, δηλαδή σε 6-7 μήνες».

 

Για το πώς το αντιμετωπίζει: «Είναι 21 χρονών αλλά έχει πολλές δύσκολες εμπειρίες εντός κι εκτός ποδοσφαίρου και εμπόδια για να γίνει αυτό. Θα το ξεπεράσει. Είναι μαχητής. Η επιστροφή του έχει ήδη αρχίσει».

 

Για το πότε θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα μείνει στην Αυστρία. Όταν τελειώσει το πρώτο στάδιο αποθεραπεία, θα αποφασίσουμε αν θα παραμείνει κι άλλο εδώ ή αν θα επιστρέψει τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΑΡΗ είναι πολύ χαρούμενος. Εξαρτάται από τον γιατρό που έκανε την εγχείρηση πότε θα γυρίσει στην Ελλάδα ή θα είναι έτοιμος να μπει να παίξει. Όταν το γόνατό του είναι έτοιμο θα το κάνει».

 

Για την στάση του ΑΡΗ και το ενδεχόμενο να παραμείνει: «Από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, όλοι ήταν υποστηρικτικοί γι’ αυτό του αρέσει πολύ η ομάδα και οι άνθρωποί της. Ακόμη και η στάση πολλών όταν τραυματίστηκε. Το εκτιμά. Η ομάδα και ο πρόεδρος θέλουν να επεκτείνουν το δανεισμό του. Το ίδιο και ο παίκτης. Για μας δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Προέχει η αποθεραπεία του».

 

Για τον ΑΡΗ σαν ομάδα: «Έχω δει παιχνίδια. Οι οπαδοί δίνουν κίνητρο στην ομάδα και τους παίκτες. Έχουν τεχνίτες παίκτες, που θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Θα είχαν πολλά κέρδη με έναν παίκτη σαν τον Μίμι, που μπορεί τελειώνει τις φάσεις. Έχουν έναν εξαιρετικό παίκτη τον Καμαρά, αλλά ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Αλί θα βοηθούσε».

 

Για το αν έχει άλλον επιθετικό να προτείνει μέχρι να γίνει καλά ο Αλί: «Πιστέψτε με, η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψει ο Μίμι. Δεν τον έχετε δει ακόμη. Όταν γυρίσει θα δείτε τι επιθετικός είναι. Δεν τον ήθελαν τυχαία ομάδες όπως οι Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι».

 

Πηγή: Libero FM