Ο Άρης, το Κόπα Άφρικα και η μετάλλαξη «Όμικρον»!

Συντάκτης: Share:

Στην Αφρική μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Κόπα Άφρικα, με την διοργάνωση να είναι προγραμματισμένη να αρχίσεις στις 9 Ιανουαρίου 2022 κι όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στο Καμερούν.

Την ίδια ώρα ωστόσο η μετάλλαξη «Όμικρον»… θερίζει τον κόσμο και ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από την Ευρώπη για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά, κοντά στη ζώνη απ’ όπου ξεκίνησε η μετάλλαξη του κορωνοϊού.

Για την ώρα από τη FIFA δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση με τους διοργανωτές του Κόπα Άφρικα να ετοιμάζονται για την έναρξή του σε περίπου έναν μήνα.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), μεγάλα κλαμπ εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσουν επαφές με τη FIFA. Για όλα τα παραπάνω προφανώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τον Άρη, για την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρα, ο οποίος σίγουρα θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Μαυριτανίας, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κλήσεις να δεχθούν τόσο ο Μπαντού Ντιαγέ από τη Σενεγάλη, όσο και ο Λούμορ από την Γκάνα.