Ο Ένινγκ για ΑΕΚ, Λαμία και… ανανέωση!

Συντάκτης: Share:
Ένινγκ και Μαρτίνες στη NOVA (live streaming)

Στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο παιχνίδι με τη Λαμία, στον Ιντέγε, αλλά και στις συζητήσεις του με τον Άρη για ανανέωση του συμβολάιου του, αναφέρθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά όσα ειπε στη NOVA…

Για το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία: «Πολύ σημαντικό μετά από αποτυχημένο αποτέλεσμα να δείχνουμε αντίδραση. Με ένα μόνο στόχο μόνο πάμε στη Λαμία, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στον Α’ γύρο δεν τα καταφέραμε παρά το καλό μας παιχνίδι. Θα παίξουμε επιθετικά και θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο».

Για τα πλέι οφ: «Γνωρίζουμε πως αν κερδίσουμε ότι και αν γίνει στα άλλα παιχνίδια περνάμε στα πλέι οφ και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Τα σενάρια είναι πάρα πολλά. Ακόμα και χωρίς βαθμό περνάμε αλλά σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Λαμία και πως θα κερδίσουμε».

Για την κλήρωση στο Κύπελλο με την ΑΕΚ: «Όποιος κ αν ήταν ο αντίπαλος δε θα ήταν εύκολο το έργο μας. Θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα και μετά στην έδρα μας. Είχα μια μικρή τάση, όμως είμαι ρεαλιστής και κοιτάμε μπροστά. Η κλήρωση πάντως έφερε κάτι άλλο από αυτό που σκεφτόμουν. Από την αρχή είχαμε κίνητρο στο Κύπελλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος είναι να πας μέχρι τέλους να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θα κριθεί από την ικανότητα των ομάδων και ποια ομάδα θα είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Για τον Ιντέγε: «Θα εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια. Προπονείται, θα δούμε τι θα γίνει, δεν έχουμε άλλο πρόβλημα».

Για το αν έχει ηρεμήσει από τη διαιτησία της Κυριακής με την ΑΕΚ: «Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όλους τους διαιτητές μόνο από αυτό το ματς. Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά και μετά από δύο χρόνια θα είμαι ακόμα εκνευρισμένος. Δεν πρέπει να μας γίνουν συνήθεια τέτοιες καταστάσεις με τη διαιτησία».

Για την ανανέωση: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι ακόμα. Έγινε μια πρώτη συζήτηση και θα το δούμε και στο μέλλον».

Για τους περισσότερους βαθμούς που κερδίζει ο Άρης εντός έδρας και η μεγάλη διαφορά με τα εκτός έδρας: «Θα θέλαμε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας όμως πρέπει να δούμε και τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο και να πάρουμε κι άλλους βαθμούς».

Scroll Up