Ο Ένινγκ συμμετέχει στον σχεδιασμό και περιμένει!

Συντάκτης: Share:
Αυτά είπε ο Ένινγκ στους παίκτες πριν την προπόνηση!

Πραγματικά είναι πολύ δύσκολες οι μέρες, ίσως λίγο για όλους τους ξένους που βρίσκονται στην Ελλάδα και εργάζονται στις ομάδες.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι αθλητές και οι προπονητές. Στη συγκεκριμένη ανήκει και ο τεχνικός του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μόνος του, αφού τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του παραμένουν στην χώρα τους και σύμφωνα με όσα ισχύουν τα… ταξίδια θα αργήσουν αρκετά ακόμη. Ταυτόχρονα, ο Ένινγκ εκτός από το προσωπικό έχει και το επαγγελματικό μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα της παραμονής του στην ομάδα. Όχι ότι δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του με τον Άρη, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει και λογικό είναι, τουλάχιστον ο ίδιος ο Γερμανός, να είναι σε μια φάση αβεβαιότητας.

Πάντως ασχολείται με τον σχεδιασμό

Την ώρα βέβαια που ισχύουν όλα τα παραπάνω ο Ένινγκ συμμετέχει κανονικά στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του για το ρόστερ, ενώ συμμετέχει και στο μεταγραφικό, καθώς κι εκείνος, όπως και ο Άγγελος Χαριστέας και το τμήμα σκάουτινγκ του Άρη, παρακολουθεί ποδοσφαιριστές. Επιπλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως και ο ίδιος έχει προτείνει κάποιες περιπτώσεις, ενώ είναι αλήθεια πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα από παίκτες, τους οποίους είτε γνωρίζει είτε έχει συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν.

Όπως και να έχει, για το θέμα του προπονητή, η τελική απόφαση ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει…

Scroll Up