«Ο γίγαντας ξύπνησε από το λήθαργό του…»

Συντάκτης: Share:

Η παρουσία τριών Ισπανών στο ρόστερ του Άρη, σε συνδυασμό και με έναν πρώην προπονητή συμπατριώτη τους, λογικό είναι να προκαλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας. Ισπανική ιστοσελίδα φιλοξενεί ένα θέμα για την πορεία των κιτρινόμαυρων, κάνοντας λόγο για έναν… “γίγαντα που ξυπνά από τον λήθαργό του”.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “migrantesdelbalon” σχολιάζει την πορεία του Άρη τονίζοντας πως… επανέρχεται μετά από μια σειρά κακών αποτελέσματων, που ακολούθησαν το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος.

“Ο Άρης φαίνεται να έχει… ανακτήσει τα στοιχεία που συνετέλεσαν σε ένα τρομακτικό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα των Ισπανών Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια με τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ κι άρχισε να πετυχαίνει ξανά πράγματα που ήταν… άγνωστα και οδήγησαν στην απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα”.

Αφου γίνεται μια ανάφορα στα τρία μάτς που κέρδισε ο Άρης, στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου στέκεται στην παρουσία του Χουλιάν Κουέστα, σχολιάζοντας: “Μόνο ένας Ισπανός συμμετείχε σε αυτό το σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Ο Χουλιάν Κουέστα έχει να αναλάβει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας και στα τρία τελευταία ματς δεν δέχθηκε κανένα γκολ”.

Και το θέμα καταλήγει ως εξής: “Όλοι περιμένουν την επιστροφή του ισχυρού Άρη, ενός γίγαντα που κοιμάται, αλλα έχει στα χέρια του τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο”.

Δείτε Επίσης

Scroll Up