Ο λαός του Άρη έδωσε 2.000.000 ευρώ στην ομάδα!

Συντάκτης: Share:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κτίρια στη Θ1 και Θ3 του "Κλ. Βικελίδης"!

Η επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση συνοδεύεται, όπως όλα δείχνουν, με έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη…

…αλλά και με βάση την ανάλυση των αριθμών στα εισιτήρια που έκοψαν οι ομάδες, βλέπουμε ότι ο Άρης είναι τέταρτος με μέσο όρο εισιτηρίων 9.316, περνώντας κατά πολύ τον Παναθηναϊκό και συνολικά οι “κίτρινοι” φτάνουν τις 102.472 εισιτήρια.

Εάν υπολογίθσουμε ότι ο μέσος όρος τιμής εισιτηρίου είναι 20 ευρώ, τότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι ο λαός του Άρη έχει βοηθήσει με 2.000.000 ευρώ έως τώρα την ΠΑΕ Άρης, ποσό που δεν είναι φυσικά τεράστιο, αλλά είναι μια αρχή σημαντική και ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα.

Π.χ. στον αγώνα με τον Ατρόμητο αναμένεται να είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά εφόσον η ομάδα διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη και φαίνεται να την κερδίζει, το νούμερο αυτό θα αυξηθεί, όπως και ο μέσος όρος που μπορεί να ξεπεράσει τις 10.000 εισιτήρια.

Η αρχή έγινε, ο λαός στηρίζει τον Θόδωρο Καρυπίδη, που είναι ο μοναδικός πρόεδρος ο οποίος έχει βάλει τόσα πολλά λεφτά στην ομάδα στη Γ και στη Β  εθνική, χωρίς να έχει τα έσοδα που θα περίμενε, αλλά όπως είδαν όλοι και με την επιστροφή στη φυσική του θέση, ενίσχυσε τον Άρη τόσο το καλοκαίρι, όσο και στην περίοδο του Ιανουαρίου.

 

 

Scroll Up