Ο Ματίγια, ο ξάδελφός του, η AS και ο Πάκο Ερέρα!

Συντάκτης: Share:

Η φημισμένη ισπανική ιστοσελίδα AS, στην ηλεκτρονική έκδοσή της, παρουσίασε ένα θέμα με προπονητές άνω των 65 ετών, που παραμένουν ενεργοί. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα.

Το ωραίο της… υπόθεσης είναι ότι ο Ισπανός δημοσιογράφος που επιμελείται το θέμα ονομάζεται, Αλφρέδο Ματίγια κι όπως «αποκαλύπτει» ο ίδιος μέσα στο κείμενό του είναι ξάδελφος του ποδοσφαιριστή του Άρη, Χαβιέ. Μάλιστα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ζήτησε από τον άσο των Κιτρινόμαυρων, να του πει δυο λόγια για τον Πάκο Ερέρα.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρονται τα εξής:

«Κουβεντιάζοντας με τον ξάδελφό μου, Χαβιέ Ματίγια, αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων τον ρώτησα για τον Πάκο, λέγοντάς του ότι θέλω να γράψω σύντομα κάτι κι εκείνος μου είπε δυο πράγματα: «Ο Πάκο ζει για το ποδόσφαιρο. Εκτός από καλός προπονητής, το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι πως συμπεριφέρεται σαν πατέρας». Χωρίς να περιμένει, μου υπενθύμισε ότι ήταν προπονητής του στα πρώτα βήματά του στην Βιγιαρεάλ και τρεις δεκαετίες αργότερα ήταν εκείνος που τον πήρε στην Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης, έπειτα από σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατά του».