Ο μέτριος Άρης στο -3 από την κορυφή!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Εδώ κι αρκετό καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα για την εικόνα του Άρη σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League. Ιδιαίτερα για τις απώλειες της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (ΟΦΗ, Απόλλων) και την ήττα στη Νεάπολη.

Σε γενικές γραμμές οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν σαν ένα σύνολο με πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και προφανώς η αγωνιστική παρουσία τους, σαν γενική εικόνα, δεν είναι καλή ή αν προτιμάτε κινείται σε μέτρια επίπεδα.

Πάντως, ενδεχομένως από άποψη αντιδράσεων ή ψυχολογίας, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν δεν υπήρχε η σκανδαλώδης απόφαση με την αφαίρεση των έξι βαθμών, που πλέον είναι στο CAS κι αναμένονται νεότερα από εκεί, λογικά, μέσα στον επόμενο μήνα.

Δείτε πως είναι η εικόνα μέσα στο γήπεδο: Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει εντός αγωνιστικών χώρων συνολικά 11 βαθμούς. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός, έχει 14, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βόλος είναι στους 13, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 10.

Οι αριθμοί σίγουρα «λένε» κάτι. Διότι ο «μέτριος» Άρης, υπό κανονικές συνθήκες, αυτή τη στιγμή θα ήταν τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή!