Ο Μπρούνο Γκάμα «έκλεισε το μάτι», αλλά η υπόθεσή του έχει… μέλλον

Συντάκτης: Share:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μπρούνο Γκάμα δύο φορές εμφάνισε τάσεις παραμονής στο Άρη σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Μία σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία κι άλλη μία τις προάλλες μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομάδα, καθώς και την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Κιτρινόμαυρους. Θετικά μηνύματα, αν μη τι άλλο, από έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του Άρη και σίγουρα μέσα στους κορυφαίους και σημαντικούς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή (γύρω στον Σεπτέμβριο) που συνήλθε πλήρως από τη σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Βέβαια από το «θέλω» μέχρι το να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση, υπάρχει ακόμη αρκετή απόσταση. Καταγράφουμε ως θετικό το γεγονός ότι ο Μπρούνο Γκάμα το συζητάει, το διαπραγματεύεται και γενικά δε λέει όχι. Αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Είναι όμως κι ένα δεύτερο, ίσως πιο σημαντικό κι έχει να κάνει με τον οικονομικό παράγοντα. Αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον 32χρονο Πορτογάλο. Άλλωστε έχει λυμένα τα προβλήματά του. Αλλά δεν θα ανανεώσει με… ψιλά, έστω κι αν πρώτος στόχος του παραμένει να είναι σε ένα περιβάλλον όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα αισθάνεται καλά.

Ο Άρης, με τη νέα οικονομική πολιτική που θα εφαρμοστεί από το καλοκαίρι κι έπειτα, δεν μπορεί να του δώσει τα ίδια χρήματα με το τωρινό συμβόλαιό του (κοντά στις 300.000 ευρώ τον χρόνο). Πιο κάτω (θα) είναι η προσφορά του κι από εκεί και πέρα το μπαλάκι πάει στον Γκάμα.

Πάντως, γενικά η υπόθεση του Πορτογάλου έχει ακόμη δρόμο…

Scroll Up