Ο… περσινός Άρης διεκδικεί βραβεία

Συντάκτης: Share:

Στις 12 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (18:45) θα διεξαχθεί η «37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που θα διοργανώνει ο ΠΣΑΠ. Μεταξύ των υποψήφιων για βραβεία βρίσκονται νυν και πρώην παίκτες του Άρη.

Πρόκειται για τους Ούγκο Σόουζα και Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, που παραμένουν και φέτος στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος έχει αποχωρήσει.

Πιο αναλυτικά, υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης), Ζαν Μπατίστ Λεό (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός) και Ούγκο Σόουζα (Αρης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος τερματοφύλακας της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (Άρης), Βασίλης Σούλης (Παναχαϊκή) και Γιώργος Στρέζος (Ο.Φ.Η.).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Έλληνας της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Δημήτρης Μάνος (Ο.Φ.Η.), Θανάσης Ντίνας (Α.Ο. Τρίκαλα-Ο.Φ.Η.) και Βαγγέλης Πλατέλλας (Άρης).