Ο Ρος, ο Αλφόνς και οι… άλλοι!

Συντάκτης: Share:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Άρη και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έρθουν και οι επόμενες ανακοινώσεις. Είναι δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι»… ψάχνονται πλέον για παίκτη ή παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή τους, ωστόσο υπάρχουν και τα «κενά» στην άμυνα.

Ο Άρης στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχε θέσει ως προτεραιότητα, τα πλάγια μπακ και τον στόπερ. Αριστερό μπακ ήρθε, ωστόσο παραμένουν σε εκκρεμότητα οι άλλες δύο περιπτώσεις. Ο Λίντσεϊ Ρος και ο Μικαέλ Αλφόνς ήταν τα φαβορί μέχρι πρότινος, όμως απ’ ότι φαίνεται υπάρχει αλλαγή δεδομένων. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, πως ο Άρης έχει εγκαταλείψει τις δύο περιπτώσεις.

Με τον Ρος τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ γνωστά. Δύσκολη υπόθεση, η οποία δεν παρουσιάζει εξέλιξη και μάλλον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται (αν δεν έχουν ήδη στραφεί) σε άλλον παίκτη για το κέντρο της άμυνας. Όσο για τον Αλφόνς, το θέμα εξακολουθεί να παρουσιάζει καθυστέρηση. Όλα όσα έγιναν με την Ντιζόν, με την αλλαγή προπονητή, έχουν φέρει… πίσω την υπόθεση. Το θέμα έμοιαζε σχεδόν… τελειωμένο, όμως ο Άρης είναι ακόμη στο… περίμενε κι ενδεχομένως πολύ σύντομα, αν δεν υπάρξει εξέλιξη με τον Αλφόνς, οι «κιτρινόμαυροι» να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί πως το γεγονός ότι ο Άρης ψάχνεται πια και για επιπλέον, από τον αρχικό προγραμματισμό, κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ίσως αλλάξει τα δεδομένα στην άμυνα. Για παράδειγμα, δηλαδή, μπορεί και να μην αποκτηθεί άλλο δεξί μπακ από τη στιγμή που και ο Τζανακάκης, ακόμη δεν έχει βρει ομάδα.

Όλα παραμένουν ανοικτά…