Ο Ζέρβας για το γήπεδο του Άρη

Συντάκτης: Share:
Νέο τμήμα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις από την ΠΑΕ Άρης (pic)

Θετικός στην προοπτική να βοηθήσει ο Δήμος στο θέμα του γηπέδου του Άρη εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί στο κρίσιμο ζήτημα της παραχώρησης ελεύθερων χώρων για πάρκινγκ, στην πίσω πλευρά του “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην οδό Αλκμήνης. Είναι ένα θέμα το οποίο δεν είχε προχωρήσει επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο κομμάτι χώρο πρασίνου.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι περιμένει από τον Άρη ένα πρότζεκτ για το θέμα του γηπέδου, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσει η ανάπλαση του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτιλά η τοποθέτησή του για το θέμα του γηπέδου του Άρη, στην εκπομπή “ΤΡΟΪΚΑ” του Libero 107,4:

“Θα χαρώ πάρα πολύ να έρθει από τον Άρη ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ για το γήπεδο. Εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για την παραχώρηση ελεύθερων χώρων για πάρκινγκ. Πρέπει να προχωρήσει και η ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης το οποίο είναι ένα παλιό γήπεδο. Όταν τελειώσει το Μετρό, από το σταθμό της Νέας Ελβετίας θα εξυπηρετείται και το γήπεδο του Άρη, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν ευκολότερη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται να μεταβαίνουν εκεί με τα ΙΧ τους”.

Scroll Up