Οι μεταγραφικές σκέψεις, οι Σουηδοί και οι… άλλοι!

Συντάκτης: Share:
Τα «όπλα» του Άρη στις διαπραγματεύσεις με τους Σουηδούς

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο ένας πρώιμος αγωνιστικός σχεδιασμός για το επόμενο έχει ήδη αρχίσει. Ιδιαίτερα στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι, μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να… ασχοληθούν ξανά και με κάποιες από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν και κατά τη μεταηραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ο Σουηδός δεξιός μπακ της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς και ο συμπατριώτης του επιθετικός της Νόρκεπινγκ, Κάλε Χόλμπεργκ.

Αυτή τη φορά βέβαια, τα οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά, καθώς αν ο Άρης αποφασίσει να προχωρήσει, οι συζητήσεις θα γίνουν σε άλλη βάση. Οι δύο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι τον Δεκέμβριο, οπότε μπορούν από το καλοκαίρι να συμφωνήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν. Οι σύλλογοί τους, προφανώς, για να μην τους χάσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Βέβαια, τον Ιανουάριο υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που απασσχόλησαν, δίχως ωστόσο να δουν το φως της δημοσιότητας.

«Υπάρχουν σκέψεις και έχουμε συζητήσει ορισμένα θέματα με τη διοίκηση από τον Ιανουάριο ακόμα που είχαμε εντοπίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους. Δεν μας βγήκαν αλλά το πιθανότερο είναι να μας απασχολήσουν ξανά για το καλοκαίρι. Ξέρουμε πού χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους», ήταν το σχετικό σχόλιο του Σάββα Παντελίδη, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

Scroll Up