Οι παίκτες ψηφίζουν… Ένινγκ

Συντάκτης: Share:
Οι παίκτες ψηφίζουν... Ένινγκ

Ένα από τα ζητήματα που θα τεθούν στο φινάλε της σεζόν κι ενόψει της έναρξης της επόμενης είναι κι εκείνο του προπονητή.

Η εισήγηση του Άγγελου Χαριστέα είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μίχαελ Ένινγκ και μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγιναν τουλάχιστον δύο συναντήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα και θέμα συνεργατών δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Άλλωστε ο Γερμανός δεν έχει ζητήσει… τον ουρανό με τ’ άστρα, ενώ σε επίπεδο τεχνικού τιμ απλά έχει ζητήσει να παραμείνει το ίδιο (Τερζής, Βαρδάκης, Ράντος). Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον στο σημείο της τελικής απόφασης, η οποία θα ληφθεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Μίχαελ Ένινγκ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των παικτών του. Και μάλιστα και των περισσότερων εκ των οποίων δεν αγωνίζονται. Η αλήθεια είναι πως στα υπέρ (κι αυτό το παραδέχονται όλοι στην ομάδα) είναι το ότι έχει καταφέρει να «φτιάξει» αποδυτήρια, ενώ και σε αγωνιστικό επίπεδο ο Άρης έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και σταθερές.

Επιπλέον, για το ότι οι παίκτες είναι… υπέρ του, μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν οι δηλώσεις που έκαναν πρόσφατα τόσο ο Μπράουν Ιντέγε όσο και ο Λούκας Σάσα.

«Είναι απίστευτος, σέβεται όλους τους παίκτες και τον σέβομαι και εγώ απεριόριστα, είναι πάντα εκεί για εμάς, είναι ένας άνθρωπος που ξέρω ότι θα πάω να του μιλήσω αν έχω κάποιο πρόβλημα, στο τέλος θα μπορώ να γράψω ότι έπαιξα για αυτόν τον προπονητή και είμαι χαρούμενος που το έκανα», είπε ο Νιγηριανός επιθετικός, ενώ τις προάλλες ο Σάσα ανέφερε: ««Είναι ο σωστός άνθρωπος για τον Άρη. Οι αριθμοί και τα αποτελέσματα μιλούν για αυτόν. Ελπίζω να μείνει γιατί με βάζει να παίξω. Θέλω να συνεργαστώ μαζί του. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον Άρη».

Επιπλέον, πρόσφατα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε μια κουβέντα με τουλάχιστον δύο παίκτες που είναι σε φάση συζητήσεων για ανανέωση. Αμφότεροι του είπαν πως θα μετρήσει θετικά αν τελικά παραμείνει στην ομάδα ο Ένινγκ.

Scroll Up