Οι παρεμβάσεις του προβληματισμένου Παντελίδη

Συντάκτης: Share:

Η βαριά ήττα του Άρη στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο είναι λογικό να έχει φέρει προβληματισμό στον Σάββα Παντελίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει πρόσωπα και νοοτροπία ενόψει των επόμενων αγώνων.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό η εικόνα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν άρεσε σε κανέναν εντός ομάδας και πολύ περισσότερο στον Σάββα Παντελίδη, που αναμένεται να κάνει συζήτηση εντός αποδυτηρίων με τους παίκτες για να διαπιστώσει τι φταίει και υπήρχε τόσο κακή συνολικά απόδοση.

Ο έμπειρος κόουτς των “κίτρινων” ήταν σκασμένος μετά το τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, είχε την δυνατότητα να αναλύσει τα κακώς κείμενα, ενώ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στο περιβάλλον του ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να βελτιώσει τα στοιχεία που δεν του άρεσαν. Τον Παντελίδη προβλημάτισαν έντονα η αφέλεια που έβγαλαν οι παίκτες του στην μεσοαμυντική τους συμπεριφορά και αναμένεται να κάνει αλλαγές άμεσα τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε διάταξη. Ο τεχνικός του Άρη έχει διαπιστώσει “θέμα” με την νοοτροπία μερικών παικτών, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέσα από μια τόσο κακή μέρα, μπορεί να βγει κάτι “θετικό” και να βοηθηθεί για να βγουν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις ενόψει και του Γενάρη.