Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Σούντγκρεν και το… πρόβλημα

Συντάκτης: Share:

Στον Άρη θα ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι αν μπορούσαν να έχουν το συντομότερο δυνατό στη διάθεσή τους, τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Πολύ νωρίτερα από τις 18 Ιουλίου, που ενεργοποιείται η συμφωνία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Μπιορν Βέστρεμ, έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που σκέφτεται η ΑΙΚ ως πιθανούς αντικαταστάτες του 28χρονου μπακ.

Καταρχάς ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δε βιάζεται να κάνει μεταγραφή, αλλά σε πρώτη φάση σχεδιάζει να καλύψει εκ των έσω το κενό: “Έχουμε εναλλακτικές και αισθάνομαι ότι πρώτα θα πρέπει να τις διευρευνήσουμε πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε προσθήκη νέου παίκτη. Ο Ρασίντι, ο Λούντστρεμ (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι επέστρεψε), ενώ ίσως και ο Γκράνλι θα μπορούσαν να παίξουν σε αυτή τη θέση. Είναι αυτοί οι τρεις παίκτες, που θέλουμε να τσεκάρουμε πρώτα, πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο”.

Το γεγονός ότι η ΑΙΚ ψάχνεται και βρίσκει λύσεις για τον Σούντγκρεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό κι ελπιδοφόρο. Ότι δηλαδή αυξάνονται οι ελπίδες να τον αφήσουν να φύγει νωρίτερα.

Στο σχετικό ρεπορτάζ ωστόσο, υπάρχουν και δύο, μάλλον, κακά νέα. Το ένα είναι ότι οι Σουηδοί επιμένουν πως ο Σούντγκρεν μέχρι τις 17 Ιουλίου θα μείνει στη Σουηδία. Το δεύτερο, ότι οι μεταγραφές στη Σουηδία αρχίζουν στις 17 Ιουλίου!

Πάντως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη…

Δείτε Επίσης

Scroll Up