Οι πρώτες παρεμβάσεις του Ένινγκ

Συντάκτης: Share:
Οι πρώτες παρεμβάσεις του Ένινγκ

Ο Μίχαελ Ένινγκ ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου. Έχει εντοπίσει που υπάρχουν προβλήματα και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει.

Ωστόσο, όπως είπε, οι αλλαγές δεν θα γίνουν μαζεμένες, ούτε θα προσπαθήσει να περάσει πολλά πράγματα στην ομάδα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.

Η αλήθεια είναι πως ο… πρώτος προβληματισμός του Γερμανού τεχνικού έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Όχι μόνο από τους αμυντικούς. Επιπλέον, θεωρεί πως ο Άρης χρειάζεται δουλειά και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, καθώς διαπίστωσε ότι η ομάδα έχει δεχθεί γκολ από λάθος τοποθετήσεις. Ουσιαστικά αυτές θα είναι και οι πρώτες παρεμβάσεις του Ένινγκ στους Κιτρινόμαυρους και σε αυτά τα κομμάτια δουλεύει στις πρώτες προπονήσεις, ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για το πώς θα παίξει ο Άρης κόντρα στην Ξάνθη, δεν αναμένονται συνταρακτικές αλλαγές ούτε στα πρόσωπα, αλλά ούτε και στον σχηματισμό. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα έκρυβε ρίσκο και για προχωρήσει σε αλλαγές ο Ένινγκ θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος. Στα της ενδεκάδας, ενδεχομένως να υπάρξει μία αλλαγή, ωστόσο περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση, με τον 54χρονο κόουτς να προχωρά σε δοκιμές.

Scroll Up