Οι πρώτες σκέψεις για Αστέρα και το ενδεχόμενο αλλαγών

Συντάκτης: Share:

Κατά τη θητεία του στον Άρη, ο Άκης Μάντζιος έχει δείξει ότι δεν αρέσκεται στις… σαρωτικές αλλαγές, ιδιαίτερα αν το «πράγμα» πηγαίνει καλά. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Κιτρινόμαυροι θα δώσουν τρίτο ματς μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας κι αυτό προφανώς είναι θέμα.

Ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων, σε αυτό το κομμάτι της μίνι-προετοιμασίας για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα, θα αποφασίσει αν υπάρχει λόγος για φρεσκάρισμα της ενδεκάδας. Δύσκολα να υπάρξουν πολλές αλλαγές πάντως και ιδιαίτερα στις γραμμές της άμυνας και των χαφ, πιθανότατα θα γίνουν ακριβώς οι ίδιες επιλογές.

Με δεδομένο ότι ο Καμαρά θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, η κουβέντα για ενδεχόμενες αλλαγές πηγαίνει στην τριάδα των μεσοεπιθετικών. Εκεί η μία προσθήκη θα είναι ο Μπερτόγλιο αντί του τιμωρημένου Ντιαγέ. Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν τρεις, μπορεί και τέσσερις παίκτες. Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι είναι τα φαβορί, ενώ πλέον δεν αποκλείεται στην εξίσωση να μπει και ο Ιτούρμπε, ο οποίος μετά την γκολάρα που πέτυχε, είναι αρκετά ανεβασμένος ψυχολογικά.