Ομιλία Πάρντιου και επισημάνσεις

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης έκανε μία κακή εμφάνιση στο Βόλο και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την τοπική ομάδα.

Μία ήττα μάλλον εκτός προγράμματος παρά το ότι ο σύλλογος της Μαγνησίας έχει δείξει μέχρι στιγμής μία αρκετά σημαντική δυναμική έχοντας κερδίσει την ΑΕΚ εκτός έδρας κι έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν τη νίκη, αλλά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων κι έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι στο Πανθεσσαλικό.

Η επόμενη μέρα βρήκε την ομάδα στο γήπεδο για προπόνηση, αφού ο Άλαν Πάρντιου μάζεψε τους παίκτες του στο Νέο Ρύσιο, με όσους αγωνίστηκαν στο Βόλο να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους κανονικά για προπόνηση. Πριν από όλα αυτά ωστόσο, ο Άγγλος τεχνικός συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο για να τους μιλήσει. Χωρίς να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι, ο 61χρονος προπονητής έκανε παρατηρήσεις για το τι ακριβώς δεν έγινε σωστά στην αναμέτρηση με το Βόλο. Έκανε τις επισημάνσεις του, μίλησε για συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού και προσπάθησε να αναλύσει τα λάθη, που έγιναν και που, κατά την δική του άποψη, έφεραν το κακό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό. Προφανώς θα έχει πολλά να πει και τις επόμενες ημέρες, χθες πάντως έδωσε ένα στίγμα των σκέψεών του.