ΠΑΕ Άρης: «Η λάσπη θα επιστρέψει πάνω τους»

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας στην προανακριτική διαδικασία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης προέκυψαν «στοιχεία τέλεσης αξιόποινων πράξεων» για τον αγώνα της Βέροιας με τον Άρη, που έγινε στις 23 Ιανουαρίου 2018. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα λένε από τα γραφεία της Αλκμήνης, δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας και μάλιστα υπήρξε κι επίσημη αντίδραση μέσω ανακοίνωσης.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

“Δεν ιδρώνει καθόλου το αφτί μας σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που αφορούν παιχνίδι Βέροια-ΑΡΗΣ. Η λάσπη που πετάνε κάποιοι στον ανεμιστήρα για να πλήξουν την ομάδα μας, θα επιστρέψει πάνω τους.

Όλοι θυμούνται πως κερδίσαμε. Με 10 παίκτες από το 70’ και με πέναλτι στο 90’, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για παλιά ιστορία, η έρευνα που είχε γίνει πριν από καιρό δεν έδειξε τίποτα.

Έχουμε με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε…”.

Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Άρης είχε νικήσει στις καθυστερήσεις, ενώ προηγουμένως είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καντιμοίρη, ενώ δεν του είχαν δοθεί και δύο πέναλτι. Στο… τρίτο που τελικά δόθηκε, ο γκολκίπερ της Βέροιας απέκρουσε το χτύπημα του Διαμαντόπουλου και το γκολ της νίκης ήρθε στην εξέλιξη της φάσης, από τον Πασά.

Το θέμα είχε αρχειοθετηθεί από την ΕΕΑ, καθώς στη σχετική έρευνα που έγινε υπήρξαν καταθέσεις αστυνομικών, που επιβεβαίωναν ότι δε συνέβη κάτι ύποπτο, ενώ και στον στοιχηματικό… έλεγχο που έγινε, δεν προέκυψε κάτι το επιλήψιμο. Ουσιαστικά είναι μία κατάθεση πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας, που πλέον αγωνίζεται σε άλλη ομάδα της Super League…

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up