«Πακέτο» από Άρη θέλει ο Απόλλων Σμύρνης

Συντάκτης: Share:

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές που την τελευταία σεζόν φόρεσαν τη φανέλα του Άρη, προσπαθεί να αποκτήσει ο Απόλλων Σμύρνης.

Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, βρίσκονται ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Μπάμπης Παυλίδης.

Για τους δύο τελευταίους, τα πράγματα είναι μάλλον απλά μιας και είναι ελεύθεροι, οπότε είναι καθαρά δική τους απόφαση, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Για τον Αναγνωστόπουλο όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Ο 25χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά με δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι ψάχνονται για τερματοφύλακα για να πλαισιώσουν τον Κουέστα, αν συνεχίσει θα υπολογίζεται μάλλον για τρίτος. Κάτι που δεν επιθυμεί όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Για τον Αναγνωστόπουλο φαίνεται ότι υπάρχουν δύο σενάρια: είτε θα μείνει ελεύθερος, είτε θα γίνει επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020, και θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα δανεικός.