Παντελίδης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω» – Δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Συντάκτης: Share:
Παντελίδης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω» - Δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Μικρή σε διάρκεια ήταν η συνέντευξη Τύπου, του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος πέρα από μία τοποθέτηση, δεν απάντησε σε ερωτήσεις.

Ο προπονητής του Άρη προχώρησε σε αυτή την κίνηση, διότι όπως εξήγησε δεν θα ήθελε να παρερμηνευθούν οι όποιες δηλώσεις κάνει, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου. Πάντως, δεν έδειξε να είναι εκνευρισμένος με κάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης:

“Κρίνοντας την δυναμική του αντιπάλου και το τι κάνει στα τελευταία παιχνίδια, επιλέξαμε το πλάνο μας να μπλοκάρει τους χαφ του ΠΑΟΚ, να μην δημιουργήσουν παιχνίδι. Θεωρώ ότι το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το αποτέλεσμα με το οποίο μπήκαμε στο ημίχρονο, δεν ήταν, κατά την απόψή μου, δίκαιο. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και αυτό οφείλεται στην προσήλωση των παιδιών, στο τακτικό πλάνο. Από εκεί και πέρα είπαμε πως, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τα καταφέραμε κι αν πει αν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας, θα έλεγα ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω”.

Scroll Up