Παντελίδης σε παίκτες: «Να πάρουμε το αίμα μας πίσω»

Συντάκτης: Share:

Προπόνηση σήμερα (10/12) στον Άρη, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο το τι έγινε σε αυτή πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Κάποιες ώρες μετά από όλα όσα έγιναν στο Περιστέρι, ο Σάββας Παντελίδης, είχε να πει πολλά στους ποδοσφαιριστές του. Και επέλεξε να το κάνε σήμερα, λίγο πριν βγουν οι παίκτες στο γήπεδο.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, αφού επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο, πρόσθεσε: “Είναι άδικο για εμάς και το σύλλογο γενικότερα να μπαίνουμε σε τέτοια ταλαιπωρία αδικώντας τους εαυτούς μας. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και είχαμε κακές στιγμές στο δεύτερο”.

Ο 53χρονος προπονητής παράλληλα, έστειλε το μήνυμα της επόμενης ημέρας: “Η λύση ειναι μία.  Άντιδραση άμεση. Να δουλέψουμε σκληρά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να νικήσουμε το Σάββατο. Η νίκη είναι αναγκαία για έναν πλέον ακόμη λόγο μετά το Περιστέρι και πρέπει να το κάνουμε πράξη. Να πάρουμε το αίμα μας πίσω».

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν τοποθετήθηκαν, ωστόσο έδειξαν να αντιλαμβάνονται πως η νίκη του Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό είναι μονόδρομος…