Παραμένουν τα ερωτηματικά, «ανοικτές» θέσεις σε όλες τις γραμμές

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης ετοιμάζεται για το αυριανό (10/8, 21:00) παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του.

Στο κομμάτι της ενδεκάδας ο Χερμαν Μπούργος έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς πριν από έξι μέρες στο «Μπλούμφιλντ», ωστόσο εξακολουθεί να μην ανοίγει ιδιαίτερα τα χαρτιά του ούτε και στους παίκτες του. Κι αν θεωρήσουμε ότι υφίσταται κάποιες σταθερές για το βασικό σχήμα, υπάρχουν και ορισμένες θέσεις οι οποίες παραμένουν ανοικτές. Κι αυτές αφορούν σε όλες τις γραμμές και ίσως τελικά καταλήξουν σε αποφάσεις τις τελευταίας στιγμής.

Ποιες είναι αυτές

Στην άμυνα, «παίζει» το πρόσωπο που θα χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ. Ο Εμπακατά είχε ένα κακό βράδυ στο Τελ Αβίβ και για το λόγο αυτό ερίζει για τη φανέλα του βασικού ο Οντουμπάγιο. Στη μεσαία γραμμή, το δίλημμα είναι Νταμπό ή Ντιόπ, με τον δεύτερο να θεωρείται φαβορί, ενώ στην επίθεση, είναι «ανοικτές» δύο θέσεις. Αν θεωρήσουμε «σίγουρους» τους Γκρέι και Ιτούρμπε, από εκεί και πέρα Πάλμα Μαντσίνι, Καμάτσο, Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία είναι υποψήφιοι. Ο τελευταίος φαίνεται μάλλον θα πάρει τη μία θέση, ενώ σοβαρή υποψηφιότητα θέτει και ο Πάλμα.