Πάρντιου: “Πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε κόντρα στον Βόλο!”

Συντάκτης: Share:

Για την κατάσταση του Άρη μετά τη διακοπή και την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο αναφέρθηκε ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις που παραχώρησε.

 

“Έχω εκπλαγεί από την αγωνιστική ποιότητα του Βόλου και την ικανότητά του ειδικά στην επίθεση!”, τόνισε, απαντώντας στη σχετική ερώτηση για την ερχόμενη αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SL1. Και συμπλήρωσε, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους παίκτες του: “Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επομένως, εμείς πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε!”

 

Μιας κι έκανε λόγο ο νέος προπονητής του Άρη περί σκοραρίσματος, στην επισήμανση ότι ο Άρης την τρέχουσα σεζόν εμφανίζεται να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα, άρα το θέμα που τίθεται είναι, αν ο ίδιος εστίασε εκεί στο διάστημα της διακοπής για να γίνει ακόμη καλύτερη η κατάσταση, η τοποθέτηση του Πάρντιου ήταν: “Είναι γεγονός ότι έχουμε πολύ ποιοτικούς επιθετικούς παίκτες. Πράγματι, πρόβλημα δεν φαίνεται να έχουμε σε αυτόν τον τομέα. Αντιστοίχως, όμως, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Εκεί ρίξαμε το βάρος…”

 

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τη διακοπή που ακολούθησε, απάντησε ο Πάρντιου: “Γενικώς, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλέψαμε καλά με τους παίκτες που ήταν εδώ στο διάστημα της διακοπής, ενώ και οι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση. Έχουν πρόκύψει δύο προβλήματα, όμως, στο διάστημα της διακοπής. Ο Ντουκουρέ και ο Μπράμπετς είναι εκτός, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν”.

 

Οι δύο παίκτες παίζουν στον άξονα της αμυντικής γραμμής της ομάδας και η ερώτηση που τέθηκε στον Πάρντιου, είναι πώς σκοπεύει να καλύψει τα πολύ σημαντικά κενά που αφήνουν στις θέσεις του αμυντικού μέσου (Ντουκουρέ) και του κεντρικού αμυντικού (Μπράμπετς). Είπε: “Έχουμε βάθος ως ομάδα και πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε τα κενά τους όπως πρέπει. Ο Ντουκουρέ δεν έπαιξε και εναντίον του Ολυμπιακού κι όμως νικήσαμε. Αυτό αποδεικνύει ότι πράγματι έχουμε βάθος”.